27/4/11

δεν μπορώ να περιμένω!!!

Πάει πέρασε κι αυτό.
Άλλο ένα «Πάσχα των Ελλήνων» φορτώθηκε στην κοψομεσιασμένη πλάτη μας, απούσας την άνοιξης -λόγω των βορειοευρωπαίων ανέμων- που συνεχίζει κι αυτή να μας κατατρέχει, μαζί με τους υπόλοιπους «δημοκρατικά εκλεγμένους» ηγέτες μας, αποτελειώνοντας τα τελευταία αποθέματά μας σε πετρέλαιο, που ελπίζαμε να μας βοηθήσουν να επιβιώσουμε τις πρώτες μέρες του επόμενου χειμώνα, και μετά βλέπαμε …
Κουρασμένος ο λαός μας. Απογοητευμένος. Δεν απέδωσαν οι χοές των εκατομμυρίων αμνοεριφίων προς τον (ξανα)αναστημένο Υιό της επίσημης θρησκείας του –κατά τα άλλα- ανεξίθρησκου κράτους μας. Οι μυρωδιές χαλάλι στο …πνεύμα, αλλά οι χοληστερίνες και τα λίπη στο λαό (πιστό ή άπιστο, που συμμετέχει με τον ίδιο ζήλο και όρεξη στο φαγοπότι). Κατήφεια λοιπόν για το υπόλοιπο –τουλάχιστον- της εβδομάδας, που προβλέπεται βροχερή και με αρκετό κρύο, που για μας εδώ στα ψηλά θα τσούζει κιόλας.
Ας είναι … θα περάσει κι αυτό σε πείσμα των ανεγκέφαλων κυβερνητών μας, που δε λένε να περάσουν και να πάνε επιτέλους στο διάολο, αφήνοντάς μας στα χρέη Τους και στην ησυχία μας.
Όλα τελικά περνάνε (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, μαζί με την πεθερά του κάθε πικραμένου). θα περάσει κι αυτό ελπίζοντας να υπάρχουμε στο μάταιο αυτό κόσμο και να το δούμε, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα προσφιλή μας πρόσωπα να σιγομουρμουρίσουν: «έφυγε με το χαμόγελο στα χείλη», μη μπορώντας να δουν τα σαβανωμένα χέρια, που επιτέλους θα ξύνουν και θα ξύνουν, προσπαθώντας να αποδιώξουν από τα άχρηστα πια όργανα τη φαγούρα μιας μεταπολίτευσης, που φαντάζει να κρατά αιώνες και να σκιάζει με την ανοιχτοχεριά της τη χώρα μας και τον καταληστευμένο από ημεδαπούς και αλλοδαπούς τσαχπίνηδες λαό μας.
Θα περάσει κι αυτό και θα «σκάσει το χειλάκι μας», ΑΛΛΑ ποιος περιμένει μέχρι τότε;
Άιντε κάντε την, με τρόπο ή χωρίς, αλλά γρήγορα,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ!!! ΟΥΣΤ!!!

1 σχόλιο:

D.Angel είπε...

Ανάσταση δεν πήγα, αρνί δεν σουβλίσαμε,όχι δεν έχουμε πένθος
απλά δεν βλέπω το νόημα.....
Τες πα! Πάει η ελπίδα, η πρωτομαγιά ερχεται!Φιλιά πολλά ρε συ!