21/4/10

η λύση στον ωχαδελφισμό

Επειδή και γω αδυνατώ να ...βρίσω άλλο με την κωλοκατάσταση και τον ωχαδελφισμό μας  (άγγιξα ήδη τα όρια της γραφικότητας και της επανάληψης), και επειδή η φιλενάδα τα λέει και ωραία: Το αντιγράφω και γω από το ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΙ . Βέβαια εγώ βρήκα τη λύση και την προτείνω (φωτό)
Μάλλον μας ψεκάζουν με κάτι…σίγουρα…και δεν είναι μόνο η γνωστή συναδέλφισσα που το υποστηρίζει. Τα πάντα το ίδιο υποδεικνύουν.
1ον. Μη πας μακριά…δες εμένα…έχω παραλύσει και δεν μπορώ να γράψω τίποτα!
2ον. Γίνεται ένας κακός χαμός έξω και δεν κουνιέται φύλλο! Ή μάλλον και λόγω αέρα, το μόνο που κουνιέται είναι τα φύλλα!
3ον. Σε πολύ λίγο χρόνο, μάλλον λιγότερο απ’ όσο υπολόγιζα, δεν θα έχω δουλειά! Και οι συνάδερφοι στο γραφείο…πέρα βρέχει!
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο ΔυΝαΤό!
Πραγματικά, η σημερινή επέτειος είναι για να μας θυμίζει ότι κάποτε (κάποτε μόνο;) είχαμε χούντα! Στρατιωτική χούντα θα μου πείτε…που σε έστελνε “διακοπές” στη Μακρόνησο, στα Γιούρα και στο Παρθένι και σε άλλα “εξωτικά” νησιά. Αλλά και η επιβολή των μέτρων του ΔΝΤ που θα μας κάνει Αργεντινή, χούντα είναι. Για θυμηθείτε το κείμενο της Κροτ που έλεγε για την Αργεντινή και την φτώχια που υπάρχει εκεί μιας και φρόντισαν να την χρεωκοπήσουν (δείτε το κείμενο του Τσαλ).


Γιατί δημοκρατία δεν σημαίνει μόνο το δικαίωμα ψήφου ή το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου χωρίς να σε στέλνουν σε ξερονήσια. Δημοκρατία σημαίνει να έχεις αξιοπρεπή ζωή. Να μην αναγκάζεσαι να ψάχνεις τα σκουπίδια για φαΐ αλλά και να μην αναγκάζεσαι να κόψεις το θέατρο ή το σινεμά ή το ίντερνετ επειδή δεν σου φτάνουν τα χρήματα. Και πλέον δεν συγχωρώ κανένα…ειδικά κάτι ΠΑΣΟΚους συνδικαλιστές που δεν λένε κουβέντα και απλά χαριεντίζονται με τις καινούριες διοικήσεις των υπουργείων και των οργανισμών. Ουστ ξεφτίλες! (ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί πρέπει η αριστερά να συμμετέχει στο προεδρείο της ΓΣΕΕ…μιας ΓΣΕΕ της οποίας ο πρόεδρος πριν ένα μήνα σου πέταξε λάσπη περί τραμπουκισμού…μιας ΓΣΕΕ που δεν καλεί σε μια 48ωρη απεργία ή έστω σε μια απεργία την ίδια μέρα με την ΑΔΕΔΥ…κι εκεί εμείς μπαίνουμε στο προεδρείο…δεν λέω να μην συμμετέχουμε γενικά, αλλά στο προεδρείο; γιατί; ποιο το πολιτικό κέρδος από όλα αυτό; )
Μέχρι τώρα χάναμε πόντους σε επίπεδο δικαιωμάτων (τρομονόμοι, κουκούλες, ζαρντινιέρες κλπ). Τώρα χάνουμε το παιχνίδι της ζωής και της αξιοπρέπειας. Και αφού δεν βλέπω κανένα και καμμία να κουνιέται…μάλλον κάτι μας έχουν ψεκάσει, δεν υπάρχει αμφιβολία!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

΄Εχεις δει κάτι τύπους που μετά από δεκαετίες αλήτικης ζωής, γεμάτες γκόμενες θανατερές από κάθε άποψη καταλήγουν με μια σύζυγο "γυναικούλα", που δεν έχει καμιά σχέση με τα αληθινά τους πρότυπα;

Ο κόσμος τριγύρω χρεώνει το "λάθος" στη γυναικούλα που τον τύλιξε...
Οι ίδιοι αν τους πετύχεις σε φάση ειλικρίνειας, θα σου ομολογήσουν ότι το χρεώνουν σε κάποια από τις προηγούμενες που ακόμα είναι κολλημένο το μυαλό, αλλά που δεν τον έπεισε ότι κάνουν και για σπίτι...

Πιστεύω να σου απάντησα.... :))))